Seter brygge på Facebook

Vi har 49 gjester og ingen medlemmer på besøk.

 

VELKOMMEN TIL SETER BRYGGE!

   FISKE  -  FAMILIEFERIE  -  NATUROPPLEVELSER   

Hei alle :) Det er mulig å leie rorbu/leilighet hos oss for dere innen landets grenser, ta gjerne kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf Rune Sæther 48 14 24 00. Velkommen!
Pga corona-situasjonen blir det dessverre ikke mulig for våre utenlandske gjester å komme på fiskeferie denne våren, vi gleder oss til det blir mer normale tilstander og dere kan komme til oss på fiskeferie :)
Brøgga Kro er åpen i helger - se under fanen Brøgga Kro :)

      

GPS-POSISJON SETER BRYGGE:

64.394 N 10.482 Ø

Andreas Katz med bredt smil og fin kveite - tatt vår  -19:)

Svensk kveitefangst på 35 kg i mai -19

             FAMILY TOUR :)   - GARNSETTING 

SEA DEVIL - ZEE TEUFEL - BREIFLABB - STYGG MEN EN DELIKATESSE

TYSKE REINHARDT MED EN LAANG LANGE

 

#####################################################################

SETER ER FULL AV EKTE SJARM 

NOEN GANGER ER FANGSTEN LITT UVENTET ;)

BLEKKSPRUT PÅ KROKEN

For den fiskeinteresserte er det perfekte forhold her på Seter Brygge med havstykket Folla som nærmeste nabo, så det er kort vei til fiskeplassene. Godt egnet for dykkerinteresserte, det fins flere båtvrak m.m. i området.

Seter er sjarmerende og veldig godt egnet for en familieferie med ulike aktiviteter, det er landlig og trygt her og det er mange forskjellige dyr å se på. For deg som kun er ute etter en god fiskefangst , er det bare å gå i gang - fisken venter. 

For den turglade er det flere turstier og toppturer i nærheten og kart over området kan kjøpes på Brøgga Kro eller Matkroken Sætervik.

Gangavstand til matbutikken Matkroken Sætervik som har åpent hver dag på sommeren.

En av våre gjester, svenske Tomas Flodin fikk en flott opplevelse i fjor - omgitt av flere grindhval fikk han denne langa på stang!

Foto:Pernilla Malmstedt

FRA EI FLOTT SEPTEMBERHELG, MED GODT VÆR!

Salg av bensin og diesel på kaia ved landgangen - lettvint for fylling både i båt og bil.

For utleie kan vi tilby

6 rorbuer (5 soverom) og 8 leiligheter (2-6 soverom), moderne og praktisk standard beregnet for selvhushold. Mulighet for å leie ekstra soverom i tilknytning til leilighetene.

p1270231.jpg - 174.66 kb 

Stødige 19 fots båter m/ekkolodd for utleie.  Gjestekai for båtturister med kort avstand til sanitæranlegg med mulighet for leie av dusj og vaskemaskin.

For dykkere har vi egen kompressor (300 bar/8 uttak)

For booking, ta kontakt på e-post eller telefon Rune Sæther, +47 48 14 24 00. Klikk på "Kontakt oss" i menyen til venstre for mer info.